Evelien Barroo

Na jaren ervaring in Hotel, Motel en restaurantmanagement en na zelf een Horecazaak te hebben uitgebaat is Evelien gestart als Horecacoach bij HorecaOptima en WISL. Werk je in de Horeca of wil je hierin starten? Dan is Evelien jouw ideale coach.

Binnen WISL

  • Horeca- en Retail coach, professional organizer, jobcoach

Buiten WISL

  • Horecacoach, professional organizer

Opleidingen:

  • Hotelmanagement (Zwitserland)

Bijscholingen:

  • Management cursussen:
  • Winkelmanagement, bedrijfsbeheer (2 jaar)

Praktische cursussen:

  • Professional organizer, body language, ondernemersbeleid, business coaching, ondernemersbeleid, train-the-trainer, food & beverage, Frans (Parijs)

De klant inzichten brengen en samen naar oplossingen zoeken

Ervaring

Hotelindustrie:

Na mijn studies “hotelmanagement” heb ik ervaring opgedaan in grote/kleine hotels, waar ik in verschillende divisies werkte. Ervaring met verschillende culturen heeft mijn perspectief meer “open-minded” gevormd.

Verkoop:

In mijn passie voor koffie & thee wou ik door ervaring in de verkoop mijn kennis optimaliseren. Door stages en te reizen naar plantages nam ik een besluit om een eigen “koffiehuis” te beginnen. Verkoop was een belangrijk bij-artikel in deze onderneming. Wat mij onmiddellijk duidelijk was, is dat in een kleine stad de uitdaging niet gemakkelijk was. Marketing was een belangrijke troef hierin. Na 10 jaar heb ik mijn zaak laten overnemen.

Door alles in het koffiehuis op punt te zetten, voor een goede overname, vond ik in 3 dagen de juiste nieuwe eigenaars. Nu draait “het nieuwe koffiehuis” optimaal op een hoger niveau.

Talen:

  • Engels spreek ik bijna als een moedertaal door 5 jaar in het buitenland te studeren/werken.
  • Frans spreek ik goed door alledaagse klanten

Consultancy:

Dan was het tijd voor een nieuwe uitdaging: “coaching”. Door te beginnen werken in een voedingsketen als consultant, heb ik vlug de stap gezet naar zelfstandige “horeca-coach”. Samen met een horeca-consultancy bedrijf, gespecialiseerd in het optimaliseren van restaurants/bistro’s, brengen we de juiste tools en gepersonaliseerd advies op maat aan om hun rendabiliteit te verhogen. Door eigen ervaring weet ik dat onze kosten “budgetvriendelijk” moeten zijn in de horecasector.

Expertises:

  • Coaching van restaurants/bistro’s:
  • Gepersonaliseerd advies op maat van hun zaak geven die ze zelf kunnen implementeren.
  • Onderwerpen:
  • Personeelscoaching
  • Verkoopstrategie
  • Bekendmaking
  • Vertaling van website/menukaart (Engels-Frans)
  • Coaching in Engelse of Franse taal
  • Menukaart opstellen/prijszetting
  • Updating websites
  • Begeleiding in kosten/prijszetting
  • Concept uitvoeren
  • Klantenbeleving
  • Overnames
  • Pop-up ….

Maak kennis met WISL waar ondernemers elkaar begrijpen en groeien.

Ik wil groeien als ondernemer